Neden benim gibi bu kadar çok Siyah Demokrat Partinin zincirlerinden ayrılıyor?

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Maksimum makale sayınıza ulaştınız. Okumaya devam etmek için giriş yapın veya ÜCRETSİZ bir hesap oluşturun.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Chicago'nun Güney Yakası'ndaki mahallemde her zamankinden daha fazla Siyahın Kamala Harris ve Demokrat Parti ile işi bitti. Yıllarca akılsız koyunlar gibi oy vermeleri söylendi, yıllarca akılsız koyunlar gibi siyasi iltifatlarını beklemeleri söylendi. Yıllar geçtikçe hiçbir şey değişmiyor. Hala Amerika'nın dibindeyiz. Ama artık soru sormaya başlıyorlar.

Aldığım sorulardan biri şu: “Hey, Papaz Corey, neden Cumhuriyetçisin?”

Onları kilise ofisime getiriyorum ve onlara, sıkı çalışma, sorumluluk, hesap verebilirlik ve amaç odaklı bir hayat yaşamak gibi Amerikan değerlerini benimseme konusunda her zamanki konuşmamı yapıyorum. Daha sonra onlara Demokratların boş vaatler dışında onlar için ne yaptığını soruyorum. Çocukluklarından bu yana hayatlarında neler değişti? Hayatlarını devletin yetkileri etrafında mı düzenliyorlar? Hükümet bu haklar karşılığında herhangi bir kişisel veya mesleki gelişme talep etti mi? Demokratlar neden hiçbir zaman gerçek ve kanıtlanmış kalkınma politikaları sunmadılar? Bu, sistemik ırkçılığın sembolü olarak siyahi adamın kalıcı alt sınıf içinde sıkışıp kalması ve siyasi kazançlar için sömürülmesi mi?

KAMALA HARRIS BU SİYAH ADAMIN OYUNU İSTİYOR. NEDEN BİZE AMERİKALILAR GİBİ DAVRANMIYOR?

Aldığım başka bir soru da favorilerimden biri: “Papaz Corey, toplum merkezini inşa edecek parayı nasıl buldun?” Onlara, karşı çıkanlara rağmen 10 yılı aşkın süredir asla bırakmadığım bir vizyonum olduğunu söylüyorum. Haberler bana Rooftop Revelations fikrini getirdiğinde, bunu insanlara adamın etrafında dolaşıp mahallemizin kaderini tersine çevirmenin görevimiz olduğunu açıklama fırsatı olarak gördüm. Artık hükümeti beklemeyeceğiz.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu mesaj Amerika çapında sayısız insanda yankı buldu ve birçoğu bize para gönderdi. Bu insanların çoğu Demokratlar tarafından ırkçı, içler acısı ve diğer kötü ifadelerle karalandı ve yine de çoğu muhafazakar olan bu insanlar, toplumumuza yürekten katkıda bulundular. Eylemler yüksek sesle konuşur ve harekete geçtiler ve bu her şeyi söylüyor.

Ben, destekçilerimle birlikte, hükümetin yapamadığı şeyi neden yapabildim diye sordum. Neden Demokratlar bize yardım edeceklerine dair bitmek bilmeyen vaatlerle aday oluyor ve işler daha da kötüleşiyor?

Onlara çoğunun Belediye Başkanı Brandon Johnson'a oy verdiğini hatırlatıyorum. Wirepoints'in bir raporu az önce Johnson'ın Chicago'nun en boş okullarına yılda 100 milyon dolar harcadığını ortaya çıkardı. Ve bir milyar daha harcamak istiyor. Bu genç Siyahlar Chicago Devlet Okullarına gittiler ve ne kadar kötü olduklarını biliyorlar ve bu yüzden onlara, Brandon Johnson gibi Siyahları sömürenleri bilinçli olarak nasıl ödüllendirebileceklerini soruyorum. Sırf Siyah olduğu için mi?

Chicago Belediye Başkanı Brandon Johnson, 25 Temmuz 2024'te Chicago, Illinois'de 2024 Amerika Birleşik Devletleri Gizli Servisi Demokratik Ulusal Konvansiyonu güvenlik brifinginde konuşuyor. (Vincent Alban/Getty Images)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Eski Başkan Obama, ırksal olarak sadık olmalarını ve Harris'e siyah olduğu için oy vermelerini talep ettiğinde ne hissediyorlar? Siyahilik mahallemizdeki sorunları nasıl çözer? Toplum merkezimizin inşasına siyahi insanlar değil, Amerika'nın her yerindeki insanlar katkıda bulundu.

Bu konuşmalarda bir şeyi defalarca tekrarlıyorum: Bir insanı tenine göre değil, davranışlarına göre değerlendirin. Ve onlara bu mahalleye olumlu değişim getirenin güçlü hükümet değil, benim eylemim, bireysel girişimim ve inancım olduğunu söylüyorum. Başlangıçta hiç yardım almadım ama Tanrı'ya, kendime ve hemcinslerime inancım vardı. Bu Siyahların giderek daha fazlası, kendilerinin hayattaki yükselişin en iyi aracıları olduğu fikrine inanmaya başlıyor ve bu yüzden birçoğu Demokrat Partinin zincirlerinden ayrılıyor.

PASTÖR COREY BROOKS'DAN DAHA FAZLA BİLGİ OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN