Fazla mesai vergisi GOP'un ara seçimler için kazanan bileti olamaz

Eda

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

GOP'un “Big Beautiful Faturası” önümüzdeki ay Senato'ya giderken, her iki taraftan da bir hüküm yasası, manzaralarını dik tutmalıdır, fazla mesai vergisi yok, çünkü çalışan Amerikalılarla konuşurken, politika daha sık ortaya çıkmaz.

Başarılı bir şekilde uygulanırsa, Amerika'nın işçileri üzerindeki fazla mesai vergisinin büyük ölçüde azaltılmasının tasarının politik olarak en önemli önlemi olacağını ve Cumhuriyetçilerin ara sınavları süpürmesine yardımcı olabileceğini öne sürmek abartı değildir.

Trump'ın 'büyük, güzel faturası' fazla mesai ortadan kaldırılması için polisten desteği kazandı

Yoldaki insanlarla konuştuğumda, insanın ardından hiç yetiştirmediğim bir şeyden bahsetmeye devam etmem çok nadirdir. Son seçimde açık bir örnek, medya kendisine odaklanmasa bile, insanların kapatmasını sağlayamadığım şimdi Sağlık ve İnsan Hizmetleri Sekreteri Robert F. Kennedy Jr.

Sonunda, RFK Jr. Başkan Donald Trump'ı zirveye koymada hayati bir rol oynadı.

Son birkaç ay boyunca, işçilerden ve işverenlerden tekrar tekrar duyduğum şey, fazla mesai için ne kadar umutsuzca vergi istemedikleri.

İnsanlar 10 Nisan 2025'te Washington DC'deki ABD Capitol yakınlarındaki adil vergilendirmeyi desteklemek için bir basın toplantısına ve mitinge katılıyor. (Bryan Dozier / Orta Doğu görüntüleri / Orta Doğu görüntüleri AFP üzerinden)

Bu sütunun düzenli okuyucuları, Ohio, Columbiana'daki bana “Vergiler çalışan adamı öldürüyor” ya da Jeffersonville, Indiana'da Doug ve Danny'nin çelik temizlik tesisi sahibi ve aynı zamanda tartılan ustabesini söyleyen kömür madencisini hatırlayacaklar.

Doug bana “cesaretlendireceğini söyledi [younger workers] Zamanlarından vazgeçmek, sevdiklerinden uzaklaşmak ve sahip olduğumuz, çeliğe ihtiyaç duyduğumuz müşteriler için, Pazartesi'den Cuma'ya üretmememizi ve bunu yapmamızı istediklerini. “

Ohio'dan Teksas'a, Batı Virginia'ya, fazla mesai vergisi, haber medyasının konuşmaya asla gelmediği insanlar için heyecan yaratmadı.

Fazla mesai vergisinin daha popüler kuzenine kıyasla büyük ölçüde göz ardı edilmemesinin önemli bir nedeni, ipuçları üzerindeki vergi yoktur, haber üreten neredeyse hiç kimsenin geleneksel fazla mesai içeren bir iş tutmamasıdır, ancak birçoğunun kolejde devrilme işleri vardı.

Bu aynı zamanda fazla mesai sağlığının neden çok daha büyük bir anlaşma olduğunu da açıklıyor. Birinin bir aileyi yetiştirebileceği bir avuç uçlu iş var, ancak çoğu basamak taş. Fazla mesai içeren bir aile yetiştirebileceğiniz milyonlarca iş var.

Vergi formu

David Marcus, fazla mesai vergilerinin ortadan kaldırılması büyük bir kazanan. (Kurt “Cyberguy” Knutsson)

Bu işleri bitki, mayın ve dövmelerde çalışan erkek ve kadınlar için fazla mesai vergisinde bir azalma, herhangi bir uyaran kontrolünden çok daha anlamlıdır. Bir uyaran kontrolü kazanan bir çizik piyango bileti gibidir. İpuçları için vergi bir artış değildir. Üzerinde planlayabilir, etrafında inşa edebilirsiniz.

Bu bizi ara sınavlara getiriyor. 2026 sonbaharında, Amerikalı işçiler paralarını daha fazla tutuyorlarsa, devletten largesse almıyorlar, ancak daha fazla para tutuyorlarsa, o zaman her GOP adayı Kongre'deki her Demokrat görevine işaret edecek ve “Buna karşı oy kullandılar” diyecektir.

Donald Trump'ın siyasi süper güçlerinden biri, Amerikan seçmenlerinin medyanın büyük ölçüde görmezden geldiği konusunda derinlemesine önem verdiğini bulmaktır. Bunu wokeness ile savaşarak yaptı, yabancı müdahaleciliğe karşı çıktı, bunu çocuklarımızın sağlığına odaklanarak yaptı.

Nasıl yaptığını bilmiyorum. Nasıl yaptığımı biliyorum. Saatlerce seyahat ve insanlarla konuşarak geçiriyorum. Belki Trump, kullandığı işçi sınıfı insanlarıyla konuşur, belki de sadece mitinglerde kalabalık tepkilerine dayanarak yargılar, ancak bunu yaparsa da, parmak nabzla tanışır.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Fazla mesai vergisi olmadan, Trump bunu tekrar yaptı. Silikon Vadisi ve Yukarı Doğu Yakası dışında Kongre için çalışan her Cumhuriyetçi kampanyalarını “Başkan Trump ve ben fazla mesai için vergi sözü vermedik ve teslim ettik.”

Trump'ın anket numaralarının, tarife politikası üzerindeki Universal Freakouts tarafından yapılan kısa bir düşüşten sonra toparlanması şaşırtıcı görünüyor. Ancak bunun çok iyi bir nedeni var: Hemen hemen her politikada Başkan tam olarak seçmenlere yapacağını söylediklerini yapıyor.

İşçiler haftalık kontrollerinde bu çarpmayı görmeye başladıktan sonra, daha iyi bir tatil için tasarruf etmeye başlayabilir, çocukları için daha fazla para koyabilir, hatta kızlarına bir nişan yüzüğü satın alabilirler. Bunlar işçi sınıfının zenginlikleri.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Senato Demokratları, büyük güzel tasarının üst odaya inerken dikkatli bir şekilde basmalıdır. Bileşenlerine gerçekten göze bakmak isteyip istemediklerine karar vermeli ve “Rakibimin partisini yükselttiğini ve Başkan Trump'ın size verdiğini biliyorsunuz? Bunu götürmek istiyorum.”

Fazla mesai vergisi Donald Trump'ın bebeği olamaz, ancak ara sınavlara gelin, Cumhuriyetçi Parti için büyük bir sevinç paketi olabilir.

David Marcus'tan daha fazlasını okumak için buraya tıklayın