Çürüme NPR'de derinlere uzanıyor. Bundan sonra yapmamız gereken şey bu

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!


Federal Karayolu İdaresi'nin kongre finansmanının sadece %11'ini kırmızı eyaletlerdeki yollara ve %67'sini mavi eyaletlerdeki yollara harcadığını hayal edin. Bu uzun sürer mi?

Tabii ki hayır; Cumhuriyetçiler ve Kongre'deki ılımlılar buna derhal son verecektir. Bu, vergi mükellefleri için açıkça haksızlık olacak ve federal olarak finanse edilen bir otoyol sistemini işletmek için işlevsiz bir yol olacaktır.

Ancak ülkenin en büyük kamu radyo haber kuruluşunda işler böyle yürüyor ve bu yüzden NPR'yi Defund Yasası'nı tanıtıyorum.

NPR İhbarcısı URI BERLINER İSTİFA ETTİ: 'Aşağılandığım bir haber odasında çalışamam'

Ulusal Halk Radyosu'nun (NPR) Washington DC'de 87 kayıtlı Demokrat ve sıfır kayıtlı Cumhuriyetçi çalışıyor. haber odasında ve koroya vaaz veriyorlar. NPR dinleyicilerinin üçte ikisinden fazlası liberal ve her on kişiden birden fazlası muhafazakar.

Ancak NPR'ye federal fon olarak yılda yaklaşık 100 milyon dolar gönderen ABD'li vergi mükellefleri, yani Amerikan halkı, muhafazakar davranıyor.

Dinlemeyi sevmedikleri bir radyo istasyonuna neden para ödesinler ki? Onların parası NPR'ye karşı muhafazakar bir alternatife gitmiyor ki bu iyi bir şey ama aşırı sol radyo için bir istisna yapmamalıyız.

NPR SKANDALI: İhbarcının Cezalandırdığı OUTLET'İN LİBERAL EĞİLİMİ, ORGANİZASYONUN FEDERAL FONLARINA IŞIK AÇIYOR

Elbette sorun sadece NPR'nin muhafazakar Amerikalılara hitap etmemesi değil; bundan çok daha kötü. Sorunun özü, NPR'nin Cumhuriyetçileri ve onların değerlerini küçümsemesidir.

“Buradaki bir numaralı zorluk” diyen yeni CEO'ları Katherine Maher'i dinlemeniz yeterli. [to censoring Americans] gördüğümüz şey elbette Amerika Birleşik Devletleri'ndeki İlk Değişikliktir.”

YENİ NPR CEO'SUNUN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI İLERİCİ GÖRÜŞLER VE CLINTON, BIDEN'A DESTEK GÖSTERİYOR

Maher, “gerçeğe duyduğumuz saygının, ortak zemin bulma ve işleri halletme yolunda dikkat dağıtıcı bir unsur olabileceğine” inanıyor. Amerikalı vergi mükelleflerinden yılda yaklaşık 600.000 dolar alması beklenen Maher, Anayasamızı ve objektif gazeteciliği açıkça küçümsüyor ve aynı fikirde olmadığı konuşmaların bastırılmasını savunuyor. Elbette Maher'e göre “Donald Trump ırkçıdır.” Eminim o da destekçileri için aynı şeyleri hissediyordur.

Ne yazık ki, NPR'de çürüme çok derine iniyor ve bunun kolay bir çözümü yok. Maher'i kovmak istasyonu kurtarmayacak ama hâlâ yapılacak doğru şey bu.

NPR, yayın organının yayınladığı her şeyin yeterince uyandırılmasını sağlayan devasa bir DEI ekibine sahiptir. Yakın zamanda istifa eden 25 yıllık NPR emektarı Uri Berliner'e göre, bu partizan yöneticiler muhabirlerin röportaj yaptığı kişileri izliyor, “bilinçsiz önyargı” eğitim oturumları yürütüyor ve “Marjinalleştirilmiş Cinsiyetler ve İnterseks Renkli İnsanlar mentorluk programı” da dahil olmak üzere çalışanların ilgi gruplarını barındırıyor. ve “Kamu Medyasında Teknolojide Kadınlar, Cinsiyet Kapsamlı ve Transseksüel İnsanlar” için bir grup.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

NPR yıllardır liberal bir propaganda makinesi olmuştur.

NPR'ye son ve son gidişim, 2019'da Başkan Trump'ın ilk sahte görevden alınması sırasındaydı. Görevden alma sahtekarlığına öncülük eden Temsilci Adam Schiff, D-Calif.'in, sözde Trump'la olan ilişkisi hakkında yalan söylediğine dikkat çektim. Ukrayna'nın “muhbiri” artık Eric Ciaramella olduğunu bildiğimiz bir adam. New York Times röportajımla aynı gün açıklamamı doğrulayan bir haber yayınladı. Ancak NPR yine de beni “yanlış bilgi vermekle” suçlayan ve röportajı yayınladığım için dinleyicilerinden özür dileyen saçma bir “düzeltme” yayınladı. Elbette NPR, Schiff'i Rusya sahtekarlığıyla ilgili yalanları 25 kez yaymaya davet etti.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Gerçek şu ki NPR, CNN veya MSNBC gibi sol kanallar kadar, hatta daha fazla önyargılı değil. NPR'deki CEO Katherine Maher gibi aktivistler artık bunu saklamıyor: Görevleri Demokrat politikacıları desteklemek ve Amerikan kamuoyunun beynini yıkamak.

Kongre NPR'ye bir kuruş daha vermemeli.

REP'TEN DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN. JIM BANKALARI



Cumhuriyetçi Jim Banks, ABD Temsilciler Meclisi'nde Indiana'nın Üçüncü Bölgesini temsil ediyor. Afganistan'daki savaşın gazisi ve Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi üyesidir.