Çayır tavuğu, Biden’ın yeni silahı, çocuklarınızın siz ölmeden önce ne istediği ve daha fazlası Haberler Fikirler

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Bülteni’ne hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

SEAN HANNITY – Hunter Biden nafaka ödeyemeyecek kadar meteliksiz mi?.… İzlemeye devam edin…

ÇOCUKLARI KURTARMAK – Ben IV. evre kanseri atlatmış bir doktorum. Çocuklara ötenazi tıbbi bakım değildir… Okumaya devam et…

“CANAVAR” – Hunter Biden’ın küçük kızının kendi adını kullanmasını engellemeye yönelik sapkın girişimleri artık yeni bir alemde… Okumaya devam et…

LÜTFEN, ANNE VE BABA – Çocuklarınızın siz ölmeden önce sizden istedikleri tek şey… Okumaya devam et…

KOKUYOR! – Biden’ın Amerika kırsalına yönelik sessiz saldırısı gübre kadar kötü kokuyor… Okumaya devam et…

KAYLEIGH McENANY – Üç telefon hayatımı değiştirdi: Biri cumhurbaşkanından, biri doktordan ama en önemlisi bu… Okumaya devam et…

YZ ÇILGINLIĞI – Yapay zeka neden ölüleri hayata döndüremiyor… Okumaya devam et…

İZLE: MIRANDA DEVINE – Hunter, paranın satın alabileceği en iyi avukatlara sahiptir… Videoyu gör…

KAÇABİLİR AMA GİZLENEMEZ – Bunlar Fauci’nin hiçbir miktarda medya aklamasının geri alamayacağı en büyük 3 hatası… Okumaya devam et…

GÜNÜN VİDEOSU – Haberler sunucusu Laura Ingraham, Başkan Biden’ın sınır politikalarının ölümcül sonuçlarını tartışıyor … İzle şimdi…

CALİFORNİA RÜYASI’ – Gavin Newsom, bu siyasi numarayla Kaliforniyalıları parmağının altında tutuyorOkumaya devam et…

gül chadwick – Çocuk adalet sisteminden geçtim. Şimdi, onu değiştirmek için savaşıyorum… Okumaya devam et…

charlie gasparino Prostat kanseri teşhisimden bir yıl sonra kansersizim. İşte nedeni… Okumaya devam et…

İZLE: MARK PENN – DeSantis, Başkan Trump ile arasındaki boşluğu kapatmak için ‘sıfırlama yapmak’ zorunda… Videoyu gör…

NİKKI HALEY – Politikacılar için bir yeterlilik testi zamanı. İşte nedeni… Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Baş Aşağı Dünya Tüm politik karikatürlerimize göz atın…

Bu makale Haberler ekibi tarafından yazılmıştır.