Bu Demokrat neden Medicaid, Sosyal Güvenlik Kesintileri'ne karşı çıkmak için Trump'ın gerçeğini kullanıyor

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Gururlu bir ilerici Demokratım, bu yüzden bazı insanlar bu hafta Donald Trump'ın gerçek sosyal medya platformuna katıldığımı görünce şaşırabilir.

Açıklayayım. Bu hafta, Cumhuriyetçi Meclis, Trump'ın Medicaid kesintileriyle 8.6 milyondan fazla Amerikalıdan sağlık hizmetlerini alacak olan 'Büyük Güzel Bill'i geçmeye çalışıyorlar, ancak Amerikalıların sadece% 6'sı Medicaid ve Medicare'e yapılan kesintileri destekliyor.

Washington Cumhuriyetçileri bu konuda Demokratlar ve Bağımsızlarla temas kurmuyor – Cumhuriyetçi seçmenlerin sadece% 11'i kesintileri destekliyor, ancak Cumhuriyetçilerin Meclisi'nin yaklaşık% 100'ü Amerikan tarihinin en büyük Medicaid kesimini yapacak bir tasarıyı zorluyor.

Yollar ve Araçlar Sandalye: 'Medicaid'de olan insanlar için doğrulama neredeyse 200 milyar dolar tasarruf edecek'

Cumhuriyetçiler Medicaid gibi programlara büyük kesintiler ileriye taşıyacaklarsa, Demokratlar sadece koroya vaaz edemezler. Bu kesintilerle karşılaşabilecek tüm çizgiler ve siyasi partilerden çalışan insanlara ulaşmalıyız. Hakikat Socials'ın çoğu kullanıcısının benden daha muhafazakar olduğunu biliyorum ve bazı konularda bana katılmıyorum, ancak birçoğunun milyarderlerin siyasetimizde çok büyük bir etkisi olduğunu ve Medicaid ve Sosyal Güvenlik gibi programları varlıklı için vergi kesintileri ödemek için kesmemeliyiz.

Medicaid alıcısı Emily Gabriella, ABD Yüksek Mahkemesi dışındaki protestolar, 2 Nisan DC'de Medina / Planlı Ebeveynlik Güney Atlantik örneğinde sözlü argümanlar verildiği için, dava, Planlı Ebeveynliği Medicaid programından dışlama girişimini detaylandırıyor çünkü Planlı Ebeveynliği Abrounds sağlıyor. (Fotoğraf: Kayla Bartkowski/Getty Images)

Bazı konularda benimle aynı fikirde olmayan insanlara nasıl ulaşacağımı düşündüğümde, kariyerime nasıl başladığımı düşünüyorum: bir emek organizatörü olarak. Birçok sorunla aynı fikirde olmayan ancak patronlarından daha iyi ücretler veya çalışma koşulları talep etmek için bir araya gelebilecek işçileri birleştirmek için şantiyelerde çalıştım.

Sen Elizabeth Warren: Sosyal Güvenlik saldırı altında. Bunu kırmak kırık bir sözdür

Bence Demokratlar olarak yapmamız gerektiğini düşünüyorum: her konuda bizimle aynı fikirde olmayan, ancak Washington'daki Cumhuriyetçilerin çalışanların milyarder vergi indirimleri için ödeme programlarını kestiğinden endişe duyan insanlara ulaşmak.

Sadece Medicaid değil. Sosyal güvenliğe bakın. Aynı tilki anketinde, Amerikalıların sadece% 5'i kesilmesini istiyor, ancak Başkan Donald Trump, “Ponzi şeması” olarak adlandırılan Elon Musk gibi insanları güçlendirdi ve sadece “dolandırıcılar” diyen Ticaret Sekreteri Howard Lutnick, bir çek eksikliği şikayet edecektir. Ve o kadar çok insanı kovdular ki, Sosyal Güvenlik İdaresi eski başkanı sistemin “çökebileceği” konusunda uyarıyor.

Tabii ki, bir sosyal medya sitesine katılmak sorunlarımızı çözmeyecektir. Elimizden gelen her yerde daha muhafazakar seçmenlerle iletişim kurmalıyız-bu yüzden Haberler'da göründüm ve neden Kongre Cumhuriyeti üyelerinin kendi bileşenleri için tutmadığı yüz yüze belediye salonlarını düzenlemek için üç kırmızı kongre bölgesine seyahat ettim.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Tabii ki, sık sık ilerici medya ile konuşuyorum ve Bluesky gibi platformlarda yayınlıyorum. Ve bu sadece nereye gittiğimizle ilgili değil: İnsanların işçi sınıfı için savaştığımızı bildiğinden emin olmalıyız ve büyük para ve özel ilgi alanları almaya istekli.

Ayrıca, her konuda bizimle aynı fikirde olmasalar bile, insanların Demokrat Parti'de hoş karşılandıklarını bildiklerinden emin olmalıyız. Ben ilerici bir Demokratım ve herhangi bir şey üzerindeki konumumu değiştirmeyi veya gizlemeyi planlamıyorum, ancak insanların tüm işçi sınıfı insanların hayatlarını daha iyi hale getirmeye odaklandığımızı bilmesini istiyorum. Bu, Demokratlar olarak daha az yargılayıcı ve daha çok insanların Medicaid ve Sosyal Güvenlik'e karşı kesimleri gibi insanların yaşamları için önemli olan konulara daha fazla odaklanmamız gerektiği anlamına geliyor.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Bazı konularda bana katılmasanız bile, Medicaid ve Sosyal Güvenlik'e bu kesintilere karşı çıkıp hükümetimizi milyarder sınıfından geri almak istiyorsanız, sizinle konuşmak ve birlikte nerede çalışabileceğimizi anlamak istiyorum.

Bunu ne olursa olsun yapmaktan mutluluk duyuyorum.