Trump sayesinde artık gerçek bir değişim zamanında yaşıyoruz. Bunu bir hediye olarak görüyorum

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Trump Beyaz Saray, eşi görülmemiş bir hızda hızlı değişiklikler başlattı. Derin Devlet Amerika'nın çözülmesinden başka bir şeye tanık değiliz ve yine kayalık günler olsa da, bu değişiklikler daha iyisi içindir. Yeni kurumlardan yeni işletmelere kadar yeni bir Amerika inşa etmemiz gereken çağrılar yapıldı. Bu liderlerin düşünceleri, statükonun o kadar yozlaşmış ve ideolojik olduğu ki, Amerika'yı kendi imajımızda inşa etmek ve yeniden inşa etmekten başka seçeneğimiz yok.

Belki de bu liderler beni veya benim gibi başkalarını hiç duymamışlardır. Bu sorunu Başkan Donald Trump'ın göreve gelmesinden çok önce gördük. Hükümetin o kadar uzun zamandır federalden yerel seviyeye başarısız olmasıyla yaşıyoruz ki, dünyamızı onsuz bilmiyoruz. Daha da kötüsü, başarısızlıkları bizi yetersiz ve yoksulluk içinde bıraktı ve hükümete bağımlılığın soludukları hava kadar normal olduğuna inanmak için zihnimizin çok fazla zayıflamışlardı.

Bu nedenle, yıllar önce, tüm hükümet aygıtlarını atlama ve kaderimizi geri alıp kendi ellerimize koyma gerçek Amerikan ruhunu kucaklama çabasına başladık. Beyaz liberallere, siyah elitistlere, sosyalistlere ve Marksistlere artık bizi yalnız bırakmadıklarını söyledik.

Siyah Tarih Ayı bu yıl farklı hissediyor. Ve mağdurluğun yoluna girmesine izin veremeyiz

2000'li yılların başında Chicago'nun güney tarafına ilk taşındığımda Amerika'nın yeni bölümünü inşa etme yolculuğuma başladım. Şimdi, 90.000 metrekarelik bir ekonomik ve liderlik topluluk merkezi inşa etmenin yarısından fazlası. Ancak tüm bu çimento, inşaat demiri, cam ve elektrik kabloları içindeki ruh doğru değilse hiçbir şey ifade etmiyor.

Bize rehberlik edecek Amerikan ilkeleridir. Hükümet bize bağımlılık, sistemik ırkçılık ve mağduriyet öğretti. Burada, bu yeni binada, inşa edildiğinde, sorumluluk, hesap verebilirlik, iyi bir karakter oluşturma ve sadece büyük hayal kurmaya değil, aynı zamanda başarılana kadar takip etmek için esnekliği uygulayacağız.

Bu şekilde bina, Amerikan ilkelerinin restorasyonudur. Bu şekilde bina, Amerikan bireyin restorasyonudur. Ve bu şekilde inşa etmek, güçlü bireylerin omuzlarına dayanan güçlü bir topluluğun inşasıdır.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Bu tür bir bina da bulaşıcıdır. Bu topluluk merkezini kurma planlarımı ilk duyurduğumda insanlar güldü ve alay etti. “Sistemi yenemezsin” dediler. “Adam seni her zaman sonunda alacak.” Dediler.

Onları dinlediğimi düşünün. Bugün nerede olurum?

Rahip Corey Brooks, 16 Temmuz 2024'te Wisconsin, Milwaukee'deki Fiserv Forumu'ndaki Cumhuriyet Ulusal Konvansiyonunun 2. Günü'nde konuşuyor. (Reuters/Brian Snyder)

Ama inşa etmeyi seçtim. Ve bugün, Güney Yakası'nın her yerinden King Drive'daki şantiyemle Drive Drive ve onlardan önce gerçekliği görüyorlar. İlk inşaatın güney tarafında 70 yıldan fazla bir sürede gerçekleştiğini görüyorlar (!).

Bu yeni gerçekliğin zihinlerini nasıl değiştirdiğini gördüm. Bana sorular soruyorlar. Eski varsayımlarını sorguluyorlar. Bir zamanlar benimle alay edenler de dahil olmak üzere birçoğu şimdi yanımda geldi ve bu güzel bir şey. Bu yoksulluğun, bu şiddetin ve bu umutsuzluğun olması gerekmediğini fark ediyorlar.

Şimdi yeni Beyaz Saray sayesinde benzeri görülmemiş bir sarsıntı döneminde yaşıyoruz. Bunu bir hediye olarak görüyorum.

Artık bizi başarısızlığa uğratan eski yollara zincirlenmemiz gerekmiyor.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Yeni başkanımız “İnşaatı seviyorum” dedi.

Öyleyse yap. Bugün bizler için ve daha da önemlisi geleceğin Amerikalıları için daha iyi bir Amerika inşa etme şansını yakalayalım.

Pastor Corey Brooks'tan daha fazla bilgi için buraya tıklayın