Trump başkanlığı boşa harcanan bir fırsat olabilir

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Maksimum makale sayısınıza ulaştınız. Okumaya devam etmek için giriş yapın veya ücretsiz bir hesap oluşturun.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Bütün bunlarda insanlar neredeyiz? Son günlerde kendimi merak ettiğimi buldum. Gençliğimde odak çoğunlukla yereldi. Washington, DC şimdiye kadar kapalı görünüyordu. TV'deki haberler yereldi. Günümüzde, tüm bunların tersi gibi görünüyor. Washington, DC yörüngemizin merkezinde görünüyor. Herhangi birimiz en son ne zaman yerel haberleri izledik?

Yerel meselelerden ulusal meselelere geçişte olan tehlike, hayatımızdaki değişiklikler için Washington, DC'ye bağımlı olmaya çok fazla – biz insanlar – yol açmış olmasıdır. Şu anda Trump yönetimi altında DC'de olup bitenlerin hayatlarımıza büyük değişiklikler getirdiği doğrudur. Bununla birlikte, bizimle karşı karşıya olan acil sorunların çoğunun topluluklarımızda yerel olduğu da doğrudur.

Korkum, DC'ye ağır bir odaklanma, çok fazla insanın yerel düzeyde hiçbir şey yapmamasıyla sonuçlanacağıdır. Eğer bu olsaydı, Trump başkanlığı boşa harcanan bir fırsat haline gelecektir. Trump sadece bir adam ve yolsuzluğa bu kadar derin bir devletin etrafında dönmesi için sadece dört yılı var – parasal için ideolojik. Ama biz insanlar milyonları numaralandırırız ve federal düzey için istediğimizi de yerel seviye için istediğimiz şey olmalı.

Trump'ın Sekizinci Haftası Ofiste, GOP'u kapanmaktan kaçınmak için harekete geçmeye devam etmek için hazırlandı

Belki de bakış açım çoğundan farklıdır. Chicago'nun güney tarafında yaşıyorum ve çalışıyorum ve hükümete, özellikle federal düzeyde çok fazla güvenmeye gelen bir insana ne olduğunu gördüm. Çok fazla insanın iradelerini ne kadar teslim ettiğini görüyorum ve hükümetlerinin gelip onları kurtaracağına inanıyordu. Bunun yerine işler daha da kötüleşti.

Sadece kendime inanmış ve yatırım yapmış ve yerel topluluklarının sorumluluğunu üstlenmiş olsaydı bugün mahallemdeki insanların nerede olacağını hayal edebiliyor musunuz? Aynı küçük işletmeler, ev sahipliği ve şu anda sahip olduğumuz kaliteli okulların eksikliğine sahip olur muyduk? Mutlak kesinlikle söyleyebilirim: hayır.

Yaptığımız hatayı yapma. Sadece bu düşüşü tersine çevirmeye ve büyük bir topluluk merkezi inşa ederek odağı yerel seviyeye geri döndürmeye başladım ve bu noktaya gelmemiz bizi aldı. Bizim karşı karşıya olan sorunun yerel olduğunu ve çözümün yerel olması gerektiğini biliyordum. Sonuçta, sorun ulusal olarak değil yerel olarak yaşıyor. Sağduyu gibi görünüyor ama Amerika'ya baktığınızda, kaç kişinin topluluklarını terk ettiğini görüyorsunuz.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Ebeveynler çocuklarını aktivist öğretmenlere teslim ettiler. Ebeveynler asla okul yönetim kurulu toplantılarına katılmadılar ve bu seçilmiş yetkililerin ideoloji hakkında öğretmenlerden daha fazla önem verdiğini öğrenmek için bir gün uyandı. Vatandaşlar yerel politikacılara yerel olanlar yerine ulusal isteklerle oy kullandılar. Gazeteler küçüldü ve yerel haberler ulusal oldu. Ve açık.

O yerel lezzete geri ihtiyacımız var. Bunun, Trump'ın seçiminin mümkün kıldığı bu yeni Amerikan görevindeki eksik parça olduğuna inanıyorum. Katılımımızı yerel düzeyde yapmalıyız. Evimizin dışına çıkmalı ve topluluğumuzdaki insanlarla etkileşime geçmeliyiz. Yankı odalarımızı terk etmeliyiz ve kapılarımızın dışındaki düşünce çeşitliliği ile dolaşmalıyız.

En önemlisi, kendimize bireyler olarak bakmalıyız. Bireysel yeteneğimiz nedir? Bireysel seviye üzerinde nasıl yerel bir etki yaratabiliriz? Her Cuma yerel kütüphaneye giden ve yerel çocuklarla okuyan bu kadını tanıyordum. Bir yıl boyunca bir çocukla okudu. Hayat hikayesini paylaştı. Onun paylaştı. Projelerden hiç bir çocukla tanışmamıştı. Holokost'tan kurtulan kimseyle hiç tanışmamıştı.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

O çocuk üniversiteye gitti. Hala her Cuma kütüphaneye gitmeye devam etti ve 30 yılı aşkın bir süredir bunu yaptı. Küçük başlayan şey, yerel toplulukta pek çok kişiyi etkileyen bir çabaya dönüştü. Ve tek gereken bir bireydi.

Bugün topluluğunuz için ne yapacaksınız?

Pastor Corey Brooks'tan daha fazla bilgi için buraya tıklayın