Rahip Corey Brooks: Project Hood, yeni liderlik merkezi ile Chicago'nun güney tarafına umut getiriyor

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Sivil haklar zaferlerinden sonra, Chicago'nun güney tarafındaki birçok insan şeylerin daha iyi olmasını bekliyordu. Zaten bir bakkal, bir delicatessen ve diğer küçük işletmelere sahip sağlam bir işçi sınıfı topluluğuydu. Bunun yerine, 60'lı yılların sonrası dönemden çıkan liberal politikalar bizi yıkıcı bir bağımlılık kültürüne dönüştürdü.

Bana her zaman vuran tek şey, 1960'lardan beri yeni bir binanın mahallemde inşa edilmemesi. McDonalds yıllar önce ayrıldı ve Walgreens de öyle. Her iki yapı da boş oturuyor. Mahallemin çoğunu alan projeler, işçi sınıfı ailelerine daire sağlama günlerinden beri hızla düştü. Kimse hiçbir şeye sahip değildir. Böylece gangsterler mülkiyet talep etti ve vurulan arkadaşlarından sonra projeleri yeniden adlandırdı: O-Block.

Bu yüzden Project Hood'daki personelimle birlikte yaklaşık 100.000 metrekarelik bir liderlik ve ekonomik fırsat merkezinin inşasına başlamak için şanslı olduğumu bir mucize olarak görüyorum. İnşaatı, vinçleri, inşaat malzemelerinin günlük gelişini görmek için, çimento döküldü ve şaşırtıcı bir şey değildi. Biz sadece bir merkez inşa etmiyoruz, aynı zamanda bir umut sembolü.

Chicago'nun gençliğini solcu bağımlılıktan kurtarmak için cesur bir hareket

Bunun daha alaycı insanlara klişe gelebileceğini biliyorum, ama mahallemde umut hakkında hiçbir şey yok. Daha önce de belirttiğim gibi, hükümeti ebeveynlerinden biri olarak tanıdıkları bir dünyada doğmuş nesil çocuklarımız oldu. Yani, bu merkezi inşa ederek, bu çocuklara her şeyin mümkün ve ulaşılabilir olduğunu öğretiyoruz. Doğdukları yanıklığın kalıcı olması gerekmez. Değişim olabilirler, tıpkı bir gün olmaya karar verdiğim gibi.

Bu merkezin güzelliği, bir kez inşa edildikten sonra, iyi bir kariyer ve yaşam için hırslı akıllı ve gelişmiş bireylere dönüşmelerine yardımcı olacak. Bu kirişlerin ve domuzların içinde iş eğitimi, finansal okuryazarlık, travma danışmanlığı, ticaret okulu, müzik ve sanat merkezi, bir STEM laboratuvarı, girişimcilik hızlandırıcıları ve sistem tarafından yazılmış erkekler için özel bir Hıristiyan okulu olacak.

Papaz Corey Brooks: Chicago başarı hikayesinin özel bir güney tarafı

Mahallemizdeki gençlere bu fırsatı vererek, bir gün kendi seçtikleri fırsat yolunu takip edebilecekleri olasılığını yaratıyoruz.

İnşaatı, vinçleri, inşaat malzemelerinin günlük gelişini görmek için, çimento döküldü ve şaşırtıcı bir şey değildi. Biz sadece bir merkez inşa etmiyoruz, aynı zamanda bir umut sembolü.
Ama binayı bitirme konusunda hala bir yolumuz var. Şimdiye kadarki ilerlemenin% 40'ını tamamladık. Çelik yukarı, kablolar kablolu, asansör şaftları inşa ediliyor, duvarlar oluşuyor ve zeminler kuruldu. Vizyon görünür hale geliyor. Çatıdaki bir rüya olarak başlayan şey artık sokak düzeyinde bir devrimdir.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Zaten mahalle kültüründe değişiklikleri fark ettim. Anneler ve babalar gençlerini binanın inşa edildiğini izlemeye getiriyor. Çocuklar bana ziyaret etmek için sabırsızlandıklarını ve arkadaşlarını getireceklerini söylüyorlar. Yaşlı sakinler bana yaşamlarında böyle bir manzara göreceklerini asla düşünmediklerini söylüyorlar. Hepsi bana merkezin ne zaman açılacağını sormaya devam ediyor.

Onlara yakında söylüyorum, mümkün olan en kısa sürede. Bu çalışma için hiçbir devlet notu almadık ve her doları inanç, kum ve fedakarlıkla uzatmak için ileriye doğru ilerliyoruz. Hala bu merkezi borçsuz bir işletme olarak inşa etmek için daha fazla fon toplamamız gerekiyor, böylece sahip olduğumuz her dolar çocuklarımıza, Amerika'nın geleceğine gidiyor.

Amerika halkına bağışlarından dolayı teşekkür etmediğim bir gün geçmiyor. Onların cömertlikleri bu mucizeyi mümkün kıldı. Ayrıca Haberler Media'daki ekibe Amerika ile konuşmam için bana bu platformu verdiği için teşekkür etmek istiyorum – onları cömertlikleri için asla geri ödeyemem.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Bunu okuyan ve mahallemde ve Büyük Amerika'da hala değişimin mümkün olup olmadığını merak edenler için – bu binaya bakın diyorum. Sadece çelik ve beton değil. Bu kanıt. İnsanlar bir amaç etrafında toplandıklarında, yoksulluğun geri itilebileceği, şiddetin bir amaç ile değiştirilebileceğinin ve umutsuzluğun kadere yol verebileceğinin kanıtıdır.

Amerika'da nerede olursanız olun, daha iyi bir gelecek için değişim olabilirsiniz.

Pastor Corey Brooks'tan daha fazla bilgi için buraya tıklayın