Papaz Corey Brooks: South Side Çocuklarının Solun Kurban Anlatımını Terk Etme Planım

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Chicago'nun güney tarafında akıl hocası gençlerin çoğu projelerden ve tek ebeveynli hanelerden geliyor. Üzücü gerçek şu ki, hükümet bu çocukların hayatlarında, masadaki yiyeceklerden aldıkları eğitime kadar büyük bir rol oynuyor. Amerika'daki hiçbir çocuk, meçhul bir bürokrasiye bu tür bir bağımlılıkla büyümek zorunda kalmamalıdır – her çocuk, kendilerini bir kısmına dönüştürmek için bir çekim yaptıkları gerçek bir fırsat dünyasında büyümeyi hak eder.

Bu yüzden bu bağımlılık döngüsünü bir kez ve herkes için sona erdirmek için tasarlanmış eşi görülmemiş bir yaz kampı girişimi başlatıyorum. Kamp – “Çantayı Güvende: Tanrı'nın Yolu – Küçük Yatırımcılar, Büyük Vadeli İşlemler” – Sol'un yıkıcı kurban anlatımına doğrudan meydan okuyacak ve onları kendi fırsatlarını nasıl arayacaklarını ve yaratacaklarını öğrenecekleri Amerikan rüyasına yönlendirecek.

Bu küçük çocukların çoğunun hükümete bağımlılık hayatı yaşamanın normal olmadığı hakkında hiçbir fikri yoktur. Bazıları hükümet dole'de beş veya yedi nesil olan ailelerden geliyor. Yapmayı planladığımız ilk şey, onları bu yaşam tarzının normal olduğu fikrinden hayal kırıklığına uğratmaktır.

Kaptan Amerika ve Chicago'nun Güney Yakası'nda çocuklarıma öğrettiğim ilk iki ders

Chicago politikacıları çözümler hakkında sonsuz tartışırken, bu yaz gençliğimize muhafazakar veya Amerikan değerlerinin bireyleri gerçekten yoksulluktan uzaklaştıran değerler olduğunu öğreteceğiz. Onlara sıkı çalışma, kişisel sorumluluk, girişimcilik ve inanç temelli yönetim değerlerini öğreteceğiz.

Bu yaz kampımızda, çalışma kağıtları ile birlikte hükümet kontrollerinin hiç kimseyi yoksulluktan kalıcı olarak nasıl kaldırmadığı konusunda genç zihinleri eğiteceğiz. Bunun yerine, ailelerini ve topluluklarını, çok az haysiyetin olduğu sonsuz bağımlılık döngülerinde tuzağa düşürürler.
Bu genç zihinleri, devletin çalışma kağıtları ile birlikte kimsenin yoksulluktan kalıcı olarak nasıl kaldırmadığı konusunda eğiteceğiz. Bunun yerine, ailelerini ve topluluklarını, çok az haysiyetin olduğu sonsuz bağımlılık döngülerinde tuzağa düşürürler. Daha da kötüsü, hırs ve aspirasyon alışkanlığı asla öğrenilmez. Gençliğimiz, radikal solun yanlış vaatlerini reddetmeyi ve bunun yerine özgürlük yolunu, kendine güvenini ve onların Tanrı'nın potansiyelini seçmelidir.

Özgürlüğün birçokları için korkutucu olduğunu biliyorum. İçimizdeki kusurları ortaya çıkarır. Ama bu kamp bunun için. Böylece bugün nerede durduğumuzu görebilir ve kendimizi geliştirmek için çalışmaya başlayabiliriz, böylece bir gün sadece kendi fırsatlarımızı yaratmakla kalmayıp, onları gerçeğe dönüştürmek için gereken esneklik ve inançla takip edebiliriz.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Tasha bu bağımlılık dünyasında büyüdü ve onun yetiştirilmesi kolay değildi. Babası bir mermi tarafından öldürüldü ve annesi aileyi sağlamak için iki iş yapıyor. Tasha annesinin gücüne ve cesaretine hayran kalır ve annesine geri dönmeyi ve ailesini yoksulluktan kaldırmayı hayal eder.

Görmek? Rüyası var. Kendimizi onun ayakkabılarında bulacak olsaydık çoğumuz için çok doğal olan bir rüya. Ancak Tasha, fırsatın yolunun nerede olduğunu bilmiyor.

Bu yüzden bu kampı Tasha gibi çocuklar için oluşturdum. Tüm yaz boyunca, yetenekli, değerli ve büyüklük için tasarlanmış olduğunu öğrenecek. Ona trajedi veya bağımlılıkla tanımlanmasına izin vermeyi reddetmesi gerektiğini söyleyeceğiz. Hayatı boşa gitmemeli. İnanç ve kendine güven onun yol gösterici ışıkları olacaktır.

Bugün, Amerika her zamankinden daha fazla bir kavşakta duruyor. Yoksulluğu ve onunla birlikte gelen tüm hastalıkları üreten başarısız hükümet programlarını finanse etmeye devam edebiliriz veya doğrudan Tasha gibi bireylere yatırım yapabiliriz.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Umudum, kampımızı dualarınızla ve yapmayı düşündüğünüz her şeyi destekleyeceksiniz ve Amerikan inanç, sıkı çalışma ve eğitimin değerlerini bir fırsat yaşamına gerçek yol olarak kurarak ülkemizdeki kültürü değiştirmemize yardımcı olacaksınız.

Bizimle birlikte dur. Tanrı'nın yolu olan çantayı güvence altına almamıza yardım edin.

Pastor Corey Brooks'tan daha fazla bilgi için buraya tıklayın