Papaz Corey Brooks: Chicago'nun Belediye Başkanı Johnson 'En cömert yarış' yorumu ve işe alım için ateş altında

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Chicago Belediye Başkanı Brandon Johnson kısa süre önce ırksal yangınları bir kez daha stokladı. Sanırım bu günlerde haberleri çiğnemesinin tek yolu bu, çünkü konuşacak önemli başarıları yok. Bu kez belediye başkanı, Güney Yakası Woodlawn mahallesinde bulunan Apostolik Tanrı Kilisesi'ni ziyaret ediyordu, “Chicago'yu çalıştırmak için çok fazla siyah tutmamın nedeni, Planet Earth'in en cömert ırkımızdır” dediğinde.

Bu siyah üstünlük, sade ve basit. Amerika'nın geçmişinin ırkçıları gibi, Belediye Başkanı Johnson da üstünlüğü ve aşağılığını ten rengine dayalı bir kişiye atfetmeye inanıyor. Ve kişinin siyah cildinin bir tane daha üstün yaptığına ve beyaz cildinin bir tane daha düşük yaptığına olan inancının sırrını yapmadı.

2022'de Chicago Tribune, “İnsanlar sahip olduğumuz gerçeğini eleştirecek [the most] Chicago tarihinde siyah ve kahverengi insanlar. Evet, biz en siyah yönetimiz ve bununla gurur duyuyorum. “

Ve beyaz insanlar hakkında ne diyor?

DOJ, Blue State City hakkında yarışa dayalı işe alım konusunda soruşturma başlattı

Temmuz 2024'te bir konser kalabalığına, şehri yere götürdüğü için beyazları suçladığını söyledi: “Hepiniz bak, beyaz üstünlük gerçek- bunu bir kez daha söyleyeceğim.” Önceki Chicago belediye başkanının siyah olduğunu açıkça unutuyordu.

Adamın ırkçılığını yüksek sesle ve açık bir şekilde kabul etmekte bir sorunu yoktur. Bu nedenle, DOJ'un Sivil Haklar Bölümü tarafından Johnson'un yönetiminin ayrımcı işe alım uygulamalarında bulunup geçmediği konusunda bir soruşturma başlatma kararını alkışladım. Özellikle, şehrin istihdam uygulamalarının, federal ayrımcılıkla mücadele yasalarını ihlal ederek siyah adayları sistematik olarak diğerleri üzerinde tercih edip etmediğini inceleyeceklerdir.

Chicago Belediye Başkanı Brandon Johnson'ın gerçek nedeni Trump'a direnmek için çok çalışıyor

İktidar için ırksal kabile oynayan ve şehrimizin derinden acı çektiği gerçeğini gizlemek için bir belediye başkanını istemiyorum. Bu yüzden Siyahların dünyadaki en cömert ırk olduğu hakkındaki yorumu saldırgandı. Mahallemime ırksal bir mercekle bakarsa,% 90 tamamen siyahız ve siyah üzerine siyah bir suç salgını var.

Karşılaştığımız sorunların insan problemleri olduğunu defalarca söyledim. Biz “siyah” değiliz ama insanlık tarafından bilinen en büyük ülkede doğan insanlar ve bu konuda kendimizi düşünmeye başlamamızın zamanı geldi.
2023'te cinayetlerimizin% 70'i siyah üzerinde siyahtı. Siyahlar hem katiller hem de kurbanlardır. Bu nasıl cömert?

Daha da kötüsü, bu cinayetlerin% 70'i benim gibi ağırlıklı olarak siyah mahallelerde çözülmez. Bu nasıl cömert?

Diğer suçlar hakkında devam edebilirdim, ama bence nokta belirtiliyor. Belediye Başkanı Johnson'un her gün sokaklarımızda oynayan dehşetleri gözden kaçırmayı seçmesi, böylece ırksal fantezilerine katılabilmesi için şehrimizi gerçekten yöneten kimsemiz olmadığını ortaya koyuyor.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Sonuçta, “Black” Chicago şehrine liderlik edemez. “Siyah” ne yapar? “Siyah” bir şehri nasıl yönetiyor? “Siyah” şiddeti nasıl düzeltir? “Siyah” eğitim salgını nasıl düzeltir? “Siyah” istikrarlı aile hanelerinin eksikliğini nasıl düzeltir? “Siyah”, çocuğun hiç olmadığı babayı nasıl değiştirir? Ve dünyada nasıl “siyah” cömert?

şık

Bu belediye başkanının ağzından çıkan ırksal aptallık anlaşılmaz. Bu aptallık hayata mal olur ve vadeli işlemleri mahveder. Bizim sorunumuz yarış değil. Siyah olmak bizim için hiç iyi bir şey yapmadı. Eğer bu kadar harikaysa, neden kalıcı alt sınıf olarak adlandırılır? Kalıcı, bizim için bir umut yok. Siyah olmak bizi son 60 yılda buldu. Bunun cömertliği nerede?

Karşılaştığımız sorunların insan problemleri olduğunu defalarca söyledim. Biz “siyah” değiliz ama insanlık tarafından bilinen en büyük ülkede doğan insanlar ve bu konuda kendimizi düşünmeye başlamamızın zamanı geldi. Mahallemdeki çocuklara söylüyorum: Bak ne kadar şanslısın! Tanrı sizi iki ayak, iki el, iki göz, iki kulak ve insan tarafından bilinen en güçlü araçla kutsadı: beyniniz.

Bu yüzden çabalarımızın her onsu, mahallemdeki insanların tüm insanlığını geliştirmeye odaklanmalıdır. Önemli olan tek şey bu.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Ve şehrimizin sorunlarını çözme konusunda aşağılığını maskelemek için yarışın arkasında bir korkak gibi gizlenen bir belediye başkanına sahip olmasına rağmen bunu yapmalıyız. Bu kadar düşük bir adamın bizi yıkmasına asla izin vermeyeceğiz ve bu yüzden her gün şehrim ve insanları için dua ediyorum.

Pastor Corey Brooks'tan daha fazla bilgi için buraya tıklayın