Nefretin yıkıcı politikası ve inancın gücü

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Maksimum makale sayısınıza ulaştınız. Okumaya devam etmek için giriş yapın veya ücretsiz bir hesap oluşturun.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Biz Amerikalılar bir zamanda daha önce hiçbir şeye benzemiyoruz. Çoğumuz Washington, DC'den çıkan değişikliklere neredeyse hiç ayak uydurabiliriz.

Kimse Başkan Donald Trump'ın ilk 100 gününde ne yapacağını bile sormadı, çünkü ilk 100 gününde birleşik son dört başkandan daha fazlasını yaptı. Bu yeni gündeme karşı direnç olması verilen bir şeydi, ancak tahammül etmediğim şey İsa'nın adında şiddet çağrısı.

Rev. Steve Caudle, Tennessee'deki Chattanooga'nın daha büyük ikinci misyoner Baptist Kilisesi'nde minber aldığında, “bazen şeytan o kadar çirkin davranacak ve şiddetlenmek ve savaşmaktan başka bir seçeneğiniz yok.”

Caudle, dış politika odağıyla şiddet çağrısı için zemin hazırladı. “Mesele şu ki, şiddet içeren bir dünyada yaşıyoruz” dedi. “Bana inanmıyorsun, tek yapmanız gereken bu öğleden sonra televizyon setini açmak ve her binanın bombalarla düzleştirildiği Gazze'yi göreceksiniz.

Trump'ın ilk haftası, Chicago'nun güney tarafında beni zorla vurdu

“Tek yapmanız gereken Ukrayna'da neler olup bittiğine bakmak ve aynı şey.”

Caudle daha sonra gözlerini Amerika'ya çevirdi ve benzer bir durumla karşılaştığımız konusunda uyardı. “Bu ulusta, kan dökülmesinin eşiğinde olduğumuzdan endişeliyim. Bu bizi gitmek istemediğimiz bir güne geri götürmek için bir girişim [back to] Ve gitmeyeceğiz. Bu nedenle çatışma olacak. “

İlk başta, Cumhuriyetçilerin bizi kölelik zincirlerine geri koymak istedikleri Demokratların ortak suçlamasından bahsettiğini düşündüm.

Bunun yerine, Elon Musk'u “kişisel bilgilerinizi ve sosyal güvenlik kontrolünüzü çalacağı” “ABD Hazinesine doğru yolunu” zorlamak için Doge'i kullanmakla suçluyordu.

Başkan Donald Trump, oğlu X æ A-XII. (AP Photo/Alex Brandon)

Herkes herhangi bir başkanlık hakkında bu gülünç iddiada bulunabilir. Ama buradaki soru şu ki, neden şiddet çağırıyor? Bu Rahip, İsa'nın şiddet dilini de konuştuğunu söyleyerek bu şiddeti haklı çıkarmaya devam etsin ki? “… Cennetin krallığı şiddete maruz kalır ve şiddet bunu zorla alır.” “Daha sonra,” Tanrı'nın krallığı bir savaş bölgesidir. Bu bir savaş alanıdır. “

Başkan Trump, Musk'u hükümetin yolsuzluğunu ortadan kaldırmak için konumlandırdığı için mi?

Demokratik milletvekilleri Elon Musk'un Hazine Departmanına Erişimi Slam: 'Savaştayız'

Beni rahatsız eden şey, bu şiddet çağrısının diğer benzer çağrıları izlemesidir. Birkaç gün önce, Washington'daki Hazine Bakanlığı dışında, DN.J., Lamonica McIver, Şiddet çağrısında bulundu: “Şehri kapat! Savaştayız!”

Ondan önce, ev azınlık lideri Hakeem Jeffries, dn.y. İnsanları Başkan Trump'ın gündemiyle “savaşmaya” çağırdı. “Bu kabul edilemez. Yasal olarak savaşacağız. Mahkemelerde savaşacağız. Sokaklarda savaşacağız.”

Şimdi, Tennessee'de İsa'yı ve sevgi ve komşuluk mesajını şiddetten birine çeviren bir rahipimiz var. Trump ve Musk'un ne yaptığını sevmediği için mi?

Chicago şehrindeki konumum nedeniyle siyasetle uğraşmama rağmen, Tanrı'ya olan inancımın üzerine çıkmasına asla izin vermem. Çok çoğumuz siyasi gündemimizi haklı çıkarmak için dini kullanmanın günahını işledik, ancak bu sadece ruhu bozuyor. Tanrı'nın gücü yüce kalır.

Daha Fazla Haberler Foili için BURAYA TIKLAYIN

Rev. Caudle bu politikacılarla birlikte yolunu kaybetti ve korkuyorum ki çok fazla yoldan çıkacaklar. Buradaki cevap, nefret politikası değil, inanç oluşturmaktır. Eğer tüm zamanımı şehrimdeki politikacılardan iyi işlerimi engelledikleri için harcayarak geçirmiş olsaydım bugün nerede olacağımı hayal ettiniz mi? Bunun yerine, inşa etmeyi seçtim ve şimdi Chicago'nun güney tarafında 90.000 metrekarelik bir liderliği ve ekonomik merkezin tamamlanmasının yarısından fazlası, sayısız hayatın dönüştürüleceğini bildiğim yarısından fazlası.

Beni oraya ne getirdi? Nefret? İsa'yı bir şiddet adamına mı dönüştürüyor?

Hayır. İnançtı. Tanrı'ya ve arkadaşıma inançtı. Beni çok daha kolay yıkım ve umutsuzluk yolundan kurtaran ve beni çok daha zor ama umut verici gelişim yoluna koyan bu inançtı.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Zayıf Bir Adam kullanma İsa ama güçlü bir adam inanıyor İsa'da. Ve bu, arkadaşım, bu dünyada harikalar yaratıyor.

Şimdi zamanı.

Pastor Corey Brooks'tan daha fazla bilgi için buraya tıklayın