HHS Sekreteri Kennedy'nin Kritik Halk Sağlığı Sistemlerini Söndürme Anti-Bilim Durumu

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Amerikan sağlık sistemi kanıyor ve umutsuzca gerçek bir doktora ihtiyacı var.

Bugün önde gelen sağlık ve insan hizmetleri (HHS) kaotik bir hastanede gezinmek gibidir – her koridordaki hastalar, çığlık atan, saniyeler geçerek izler. Yine de, kanıtlanmış protokolleri tetikleyen ve güvenen deneyimli bir doktor yerine, bu hastane Robert F. Kennedy Jr. adlı bir aktivist tarafından denetleniyor.

Bir hastanın oksijen seviyesi düşmeleri; Hemşireler HHS Sekreteri Kennedy'ye yöneliyor. Siparişler yerine komplolar üzerine bir ders alırlar. Kaos takip ediyor.

CDC, sağlıklı çocuklar ve hamile kadınlar için Covid aşısı önerisini ortadan kaldırır

Bu kaos artık ulusal. Sağlık kurumlarımız bir neşterin etkinliğini tartışırken açık kalp ameliyatı yapmaya çalışıyor. Yeni nesil kanser aşıları geliştirmesi gereken bilim adamları, bunun yerine 60 yaşındaki ilköğretim bilimi savunmaktadır.

HHS Sekreteri Robert F. Kennedy Jr., 14 Mayıs 2025'te Washington, DC'de Rayburn Evi Ofis Binasında Meclis Ödenekleri Komitesi önünde tanıklık eder. (Getty Images)

Komplo ideolojisi devralmaya başlıyor ve hepimiz fiyatı ödeyeceğiz.

Ben yönetim kurulu sertifikalı bir doktorum ve en çok takip edilen çevrimiçi olanlardan biriyim ve Kennedy göreve başladığından beri, gerçek kontrol eden Instagram etkileyicilerinden ülkenin en iyi halk sağlığı yetkilisini kontrol etmek için takas etmek zorunda kaldım.

RFK JR'nin merakla beklenen Maha raporu, çocuk sağlığının kasvetli durumunu, ulusal güvenlik endişelerini boyuyor

Ülkemizin sağlık sistemi karmakarışıktır ve HHS liderliği bu felaketi düzeltmede çok önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, yanlış bilgilendirmeye devam eden ve tıbbın temellerini reddeden Kennedy'nin ajansın yönetiminde kalması derinden endişe vericidir.

Her ne kadar “aşı karşıtı olmadığını” iddia etmesine rağmen, sözleri ve eylemleri farklı bir hikaye anlatıyor. Dikkatsizce aşı etkinliğine saldırıyor, aşıları otizme bağlayan teorileri yayıyor ve HIV, kızamık ve daha fazlası gibi hastalıklardan temel virolojiyi reddetiyor. Ben sağlıklı şüphecilik içinim, ama bilimsel şüphecilik, kiraz toplamak değil ya da uydurmamak için verileri araştırmak anlamına geliyor.

Bunlar da özel olarak tutulan inançlar değildir-Active X hesabındaki bir yazı, HPV aşısının, aşılanmış gençler arasında kanserde% 88'e kadar düşüş gösteren gerçek dünya verilerinin dağlarına rağmen “servikal kanser riskini arttırdığını” belirtir. İsveç, İngiltere ve hatta kanser öncesi oranlar sağlayan CDC gözetim raporu.

Son zamanlarda, “Nüfusun% 50'si diyabetik” ve “her üç çocuktan birinin” zaten hastalığa sahip olduğunu iddia etti. Gerçekte, gerçek tahminler Çin'in diyabet prevalansını%12 civarında ve ABD pediatrik figürü 300'den birine daha yakın hale getirdi. Stajyerlerimden biri 10 faktörle şişirilmişse, iyileştirici matematiğe geri gönderileceklerdi. Kennedy bunu düzenli olarak ilk televizyonda yapıyor.

Trump, 'Onu Bilmiyorum' ve 'RFK JR'yi Cerrah Genel Seçimi Maga Geri Alma Hakkında Dinledi

Daha da kötüsü, şimdi 12 milyar dolarlık hastalık salgını önleme programlarını iptal etti, NIH bütçesinde% 26 kesinti önerdi ve pembe kaymış yaklaşık 20.000 halk sağlığı bilim adamı ve personeli.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Bu kararların sonuçları var: Arizona, Minnesota, Nevada, Teksas ve Washington'daki düzinelerce federal olarak finanse edilen aşı kliniği, bir nesildeki en kötü artış olan 1000'den sonra kızamık vakaları patladığında iptal edildi.

Binalar yanarken itfaiyeyi söküyor. Halk sağlığı, bizi güvende tutan programları cesaretlendiren bir HHS başkanından kurtulamaz ve daha sonra salgınları patlatan mitleri hayranlar. Kennedy'nin uzun süredir kanıtlanmış halk sağlığı önlemlerini zayıflatma ve bilimsel yanlışlık yayma kaydı onu milyonlarca Amerikalı için bir tehdit haline getiriyor.

Kuşkusuz, ilk etapta ofisi yönettiği asla doğrulanmamalıydı, ancak onu sorumlu bırakmayı seçmek, anahtarları durdurma işaretlerinin ve kırmızı ışıkların isteğe bağlı olduğu konusunda ısrar etmeye devam eden bir sürücüye teslim etmek gibidir.

Ben & Jerry'nin kurucu ortağı protesto eden Senato duruşmasını tutukladı: 'RFK insanları nefretle öldürüyor'

Bugün, Kennedy'nin HHS'ye liderlik eden yanlış kişi olduğunu söylüyorum. Ülkemizin sağlık ajanslarının bütünlüğü, yanlış bilgilendirme değil, gerçeklere, araştırma ve şeffaflığa dayanan liderlik gerektirir.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Benim gibi doktorlar 'zarar vermemek' için yemin ediyor. Halk sağlığına büyük zarar verdiklerinde Sekreter Kennedy gibi liderleri çağırmalıyız.

Kanamayı durdurmalıyız.