Haberler 'Antisemitizm Açığa Çıktı' Bülteni: Eski Hamas rehinesi 'Ölüme dokundum' dedi

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler'un “Antisemitizm Açığa Çıktı” bülteni, size ABD ve dünya genelinde artan Yahudi karşıtı önyargılarla ilgili hikayeler sunuyor.

İLK 3:
– ABD'li rehine Keith Siegel'in karısı tatil mucizesi için yalvarıyor: 'onları geri almamız lazım'
Ivy League okulları Trump'ın son adayıyla 'ayakkabılarını titretmeli'
– İran, aksiliklerin ortasında Avrupa'daki İsrail hedeflerine saldırmak için çocukları silah altına alıyor

64 yaşındaki Keith Samuel Siegel, Hamas tarafından Gazze'de rehin tutuluyor (Rehine Ailesi Forumu)

EN İYİ HİKAYE: Amerikalı rehine Kieth Siegel'in karısı ve kendisi de eski bir rehine olan Aviva Siegel, herkese ve herkese yalvarıyor rehine müzakerelerine katılan kocasını ve diğerlerini, içler acısı koşullarda 440 günden fazla geçirdikten sonra Hamas esaretinden kurtarmak için. Çift, Kibbutz Kfar Aza'daki evlerinden kaçırıldı 7 Ekim 2023'te ve Kasım 2023'te serbest bırakılmadan önce 51 gün boyunca bir arada tutuldu.

VİDEO: Kai Höss, bölgede görev yapan ABD askerleri ve ailelerine hizmet veren, mezhebe bağlı olmayan bir kilise olan Stuttgart İncil Kilisesi'nin baş papazıdır. Kendisi aynı zamanda bir Nazi yetkilisi olan eski Auschwitz Komutanı Rudolf Höss'ün de torunudur. toplu katliamı denetledi Polonya'daki kötü şöhretli imha kampında tahminen 1,1 milyon insan bulunuyor. Höss, bugünkü antisemitizm hakkındaki düşüncelerini ve Hıristiyan inancını büyükbabasının yaklaşık 80 yıl önce yaptıklarıyla nasıl uzlaştırdığını paylaşmak için Haberler Digital ile konuştu. Buradan izleyin:

ŞERİF DHILLON: Başkan seçilen Donald Trump'ın Harmeet K. Dhillon'un adaylığı Adalet Bakanlığı'nın sivil haklar bölümüne liderlik etme görevi, ABD genelindeki üniversitelerde antisemitizm olayları artmaya devam ederken Yahudi öğrenciler rahat bir nefes aldı Yahudi olduğu görülen arkadaşıyla birlikte kampüste yürüdüğü için İsrail karşıtı bir çetenin saldırısına uğrayan öğrenci, okula dava açacak.

ÇOCUK ASKERLER: İran asker topladı Küçük çocukların Avrupa genelinde İsrail ve Yahudi hedeflerine saldırı düzenlemesi, son aylarda İran'ın vekil güçlerine yönelik darbeler ve Orta Doğu'da nüfuzun azalmasının ortasında yeni bir trend. Sorunlu tablo, Tahran'ın İsrail'e karşı vekalet savaşını Avrupa'ya doğru genişletmesi nedeniyle İsveç, Belçika ve Norveç'teki olayları içeriyor.

AÇIK MEKTUP: Konuk yazar Ofri Bibas Levy, Başkan seçilen Trump'a, 7 Ekim 2023'te Hamas tarafından kaçırılan erkek kardeşi, görümcesi ve iki genç yeğeninin serbest bırakılması için yardım isteyen açık bir mektup kaleme alıyor.

HAFTANIN SÖZÜ: “Oradaydım. Ölüme dokundum. Oksijen olmadan toprağın altında kalmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum.” – Aviva Siegel, Amerikalı rehine Kieth Siegel'in karısı ve kendisi de eski bir Hamas rehinesi.

– Bu konu hakkında daha fazlasını mı arıyorsunuz? Daha fazlasını bul antisemitizm kapsamı Burada Haberler'dan.

Birisi size bu e-postayı iletti mi? Abone ol ek haber bültenleri Burada Haberler'dan.

Canlı güncellemeler mi istiyorsunuz? Haberler uygulamasını buradan edinin

Bu makale Haberler personeli tarafından yazılmıştır.