Bud Light felaketinin sona ermesinin 3 yolu, Kamala’nın yapay zeka sorunu ve daha fazlası Haberler Fikirler

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Bülteni’ne hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

SEAN HANNITY – Başkan Biden sınır hakkında daha az umursayamazdı, daha çok Hunter için endişeleniyorOkumaya devam et…

SAATI GERİ DÖNÜŞ – Ben bir doktorum ve Siyah ailem benim ayrımcılıktan kurtulduğumu gördü. Şimdi tıp fakülteleri onu geri getiriyor… Okumaya devam et…

BUD HAFİF AFET – Bud Light felaketinin sona ermesinin 3 olası yolu – ve bunlardan yalnızca biri iyi haber… Okumaya devam et…

İPOTEK ÇILGINLIĞI – Biden’ın ipoteğinizi uyandırmaya çalıştığı tüm gerçekten çılgınca şeyler… Okumaya devam et…

KRAL CHARLES III – Meghan Markle, herkesin Kral Charles III’ü sevmesini sağlayabilir… Okumaya devam et…

REP. BRİAN DİREĞİ – Joe Biden, bu temel politikayı desteklemek için benim gibi eskileri suistimal ediyor… Okumaya devam et…

BÜKÜN, BİDEN – Joe Biden neden borç tavanı açmazında eğilmeli? Okumaya devam et…

İZLE: NEWT GINGRICH – Biden, zayıf anket sayıları konusunda endişelenmeli… Videoyu gör…

JONATHAN TURLEY – Joe Biden, Hunter’ın ‘yanlış bir şey yapmadığını’ söylüyor. Gerçekten mi? Yolları sayalım… Okumaya devam et…

GÜNÜN VİDEOSU – Haberler sunucusu Laura Ingraham, Demokratların neden enflasyon ve 2024’e giden ekonomi yerine silah kontrolüne odaklanmak istediğini açıklıyor … İzle şimdi…

PUF, PUF, PASS – Bu, Amerika’nın şaşırtıcı genç uyuşturucu kriziOkumaya devam et…

SADECE HAYIR DE – California Tazminatları: Golden State’deki ırkçılık kurbanının torununun torunu hayır diyor. İşte nedeni… Okumaya devam et…

SERT MÜCADELE – Biden’ın kadın sporuna tuhaf bakışı kadın sporcuları riske atıyor… Okumaya devam et…

İZLE: REP. KÖMER – Biden ailesi ‘çok kötü ülkelerde çok kötü aktörlerle’ uğraşıyorduVideoyu gör…

PUFFBALL BASIN – Liberal medya, Hunter Biden’ın korkunç davranışlarını kızı Navy Joan’ın çevresine gömmeye devam ediyor… Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Göçmen Dalgası Tüm politik karikatürlerimize göz atın…

Bu makale Haberler ekibi tarafından yazılmıştır.