Bu 90’lar tarzı planı kullanarak gerçek aşkı ve mutlu bir evliliği buldum. Senin için de işe yarayacak

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

PROGRAMLAMA UYARISI: Yazar Rachel Campos-Duffy’nin bu konuyu ve çok daha fazlasını 1 Nisan Cumartesi günü 06:00 – 10:00 ET arasında “Fox & Friends Weekend”de tartışmasını izleyin.

Geçenlerde genç bir kadının tweet’ini gördüm, “Evli insanlar Gen Z flörtünü izliyor ve Nam’dan son helikopteri yakalamış gibi mi hissediyorlar?” Kısa cevap evet, tam olarak böyle hissediyoruz ve nedenini açıklayacağım.

Kocam Sean ve ben geçenlerde fark ettik ki, bugünün aşkı bulmak için tercih edilen yöntemi olan bir flört uygulamasında karşılaşsaydık muhtemelen “sağa kaydırmazdım” ve asla aşık olmazdık, evlenemezdik ve birlikte dokuz güzel çocuğu oldu.

Sean ve ben mümkün olan en 90’lı yıllarda tanıştık – altı ay boyunca hayatlarımızı bantladığımız ve “The Smashing Pumpkins” ve “Kargaları Saymak.” San Francisco’da çekilen üçüncü sezondaydım ve Sean, Boston itfaiyesinde çekilen altıncı sezondaydı. Sean’ın sezonunun ardından MTV, “Road Rules All-Stars” adlı bir spin-off seyahat macera şovuna ilk beş sezonun her birinden birer oyuncu göndermeye karar verdi.

MUTLU EVLİLİK SIRRI NEDİR? BASİT BİR SÖZCÜK

Hem Sean hem de ben kadroya alındık ve birbirimizi ilk gördüğümüz an kasete kaydedildi. İlk görüşte aşk olmaması dışında kulağa yeterince romantik geliyor.

Sonraki ay, Sean ve ben diğer oyuncularla birlikte ABD ve Yeni Zelanda’yı dolaşırken, Sean zamanının çoğunu benimle flört ederek geçirdi. Gösteriden sonra yollarımızı ayırdığımızda bile beni takip etmeye devam etti, şehirlerarası telefon faturalarını biriktirdi ve beni göreceğini bildiği Los Angeles’a gelmek için bahaneler buldu.

Sean ve ben 2023’te tanışmış olsaydık asla evlenmeyeceğimizden eminim. Modern flört kültürünün bağlantısız ve yüzeysel doğası romantizmi ve evliliği öldürüyor.
Beş ay sonra, o hala arkadaşlık alanında sıkışıp kaldığını düşündüğünde, kahvaltıya gittik. Gülerek ve birbirimizin arkadaşlığından iyice zevk alarak üç saat geçirdik ve o kahvaltının bir noktasında, bu konuşmanın ve Sean’ın arkadaşlığının hayatımın geri kalanında tam olarak istediğim şey olduğunu fark ettim.

Garson kız son fincan kahvemizi koyduğunda, aniden Sean’ın tam anlamıyla şok olmasına rağmen Sean’a onunla evleneceğimi söyledim. Anlatma şekli, bu kesinlikle aradığından çok daha fazlasıydı, ama o zamandan beri birlikteyiz.

Dagen McDowell ve Sean Duffy, hafta içi 18:00 ET’de yayınlanan “The Bottom Line”ın ortak sunuculuğunu yapıyor. (Fox Haber)

Sean ve ben 2023’te tanışmış olsaydık asla evlenmeyeceğimizden eminim. Modern flört kültürünün bağlantısız ve yüzeysel doğası romantizmi ve evliliği öldürüyor. Flört sanatını geri getirmeliyiz ve işte bunu yapmanın 5 yolu.

1. Aşık olmak zaman alır, ani kararlar vermeyin

Sean’a aşık olmam, beni geride tutan bazı yüzeysel şeyleri aşmam zaman aldı. Flört uygulamaları, yüzeysel kriterlere dayalı olarak insanlar hakkında ani kararlar vermenizi teşvik eder. Size “mükemmel eşinizi” – boylarına ve tam coğrafi konumlarına kadar – seçme yeteneği vererek, potansiyel olarak büyük olasılıkları ortadan kaldırırsınız.

JOANNA, ÇİP İLE İLK TARTIŞMALARINDA “Hemen Yarasadan” EVLENECEĞİNİ BİLDİĞİNİ HATIRLIYOR

Sean hakkındaki ilk izlenimim, saçlarının, kıyafetlerinin ve gözlüklerinin oldukça şapşal olduğuydu. Nezaketini ve iyi doğasını görmeme yetecek kadar uzun süre takıldığım için çok minnettarım. Kötü kıyafetlerin altında tutkulu, oduncu bir atlet olduğu ortaya çıktı. Cidden çıkmaya başladığımızda, yeni bir saç kesimi ve gözlük almayı kabul etti. Sorun çözüldü.

2. Mesajlaşmayı durdurun

Sean ve ben o ay boyunca birlikte seyahat ettiğimizde cep telefonlarımız yoktu – bu doğru – 1997’de kimsenin cep telefonu yoktu! Bu yüzden konuşarak, flört ederek, göz teması kurarak, birbirimizin vücut dilini okuyarak ve anı yaşayarak çok zaman harcadık. Kafamız telefonlarımızda değildi.

Rachel Campos-Duffy ev sahipliği yapıyor Tilki &  Arkadaşlar Hafta Sonu.

Rachel Campos-Duffy, “Fox & Friends Weekend”in sunuculuğunu yapıyor. (Fox Haber)

Instagram’da gezimiz hakkında ve olduğundan daha havalı görünmeye çalışan hiçbir gönderi yoktu. Sanal olarak değil, otantik bir şekilde yaşadık, zamanımızı arkadaşlarla eğlenceli, sosyal geziler ve uzun felsefi ve komik sohbetlerle doldurduk.

Mesajlaşmayla ilgili sorun, samimiyet duygularını yapay olarak hızlandırma eğiliminde olması ve insanların şahsen asla yapmayacakları şeyleri söyleyip göndermede daha rahat hissetmeleridir. Gerçeğin yerini hiçbir şey tutamaz.kişisel konuşmalar ve ondan gelen bir ilişkideki doğal ilerleme.

Bekar insanlara en önemli tavsiyem, aşk hayatınızı bir numaralı önceliğiniz haline getirmenin önemi.
O zamanlar bilmiyorduk, ama içinde yaşadığımız teknolojinin sınırlı olduğu dünya sayesinde, aşkımızın uzun bir gelecekte yaşamasına yardımcı olacak kritik sosyal beceriler geliştiriyorduk. Bunlar, gençlerin kaybetmekte olduğu, ancak kasıtlı olarak 80’ler veya 90’lar tarzıyla çıkmaya çalışırlarsa kolayca yeniden kazanabilecekleri becerilerdir.

3. Bekarsanız evden çalışmayın

Ne yazık ki, COVID kilitlenmeleri, çok fazla genç evden çalışmaya alıştı ve bu, evden flört etmeye ve hayata genel olarak rahatlık temelli bir yaklaşıma dönüştü.

Prime flört yıllarında, milyonlarca genç bekar, sanal olarak aşkı avlamanın rahatlığını tercih eden, GrubHub’da sipariş veren ve onu bir gecede çağıran erken ev bedenleri haline geliyor. Bu yaşamak değil ve kesinlikle mutluluğa ya da aşka götürmez.

Duffy ailesi, Advent sezonunu kutlayarak Noel'e erken başlar.

Duffy ailesi, Advent sezonunu kutlayarak Noel’e erken başlar. (Nezaket Duffy ailesi/Jessica Kopecky)

Evden çalışmak, etkilemek için saçınızı veya elbisenizi yapmak zorunda olmadığınız anlamına gelir. Aynı zamanda, romantizme yol açabilecek arkadaşlıkları kaçırdığınız anlamına da gelir. “MeToo” ve cinsel taciz korkusu, işyeri ilişkilerini her zamankinden daha tehlikeli hale getirdi.

Ama belki de kafa karışıklığının bir kısmı, gençlerin sinyalleri okuma yeteneğini kaybetmiş olmalarıdır. İş yerini aşk için yasaklamak daha kolay. Bence bu üzücü çünkü diğer bekarlarla tanışmanın ve ağ kurmanın daha doğal ve organik bir yolu. Ayrıca, “Grey’s Anatomy” veya Bruce Willis’in 1980’lerin hit filmi “Moonlighting” işyeri romantizmi olmadan ne olurdu?

4. Zıtlar birbirini çekmez

24 yıllık evlilikten öğrendiğim şeylerden biri de karşıtların birbirini çekmediği. En azından uzun mesafe için değil. Bana birçok kez sorulmuştu, Cumhuriyetçiler Demokratlarla evlenmeli mi? Kısaca cevabım hayır çünkü siyaset değerleri ortaya koyuyor.

GÖRÜŞ BÜLTENİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Harika bir ilişki ve evliliğin sırrı, mümkün olduğu kadar çok ortak ilgi alanına ve temel değere sahip olmaktır. Birbirinizin aile hikayelerini ve geçmişlerini, manevi uygulamalarını ve geleneklerini öğrenin.

Yüzeyde, Sean ve ben bir eşleşme gibi görünmeyebiliriz – o yukarı Midwest’ten rahat bir oduncu atlet ve ben Arizona’dan alıngan bir İspanyol kızıyım. Ama ikimiz de Katoliğiz ve ikimiz için de aile her şeydi. Ayrıca ikimiz de popüler bir reality TV şovunda oynayarak oldukça yoğun, psikolojik olarak yorucu ve hayat değiştiren bir deneyim yaşadık. Tanıştığımız zaman, birisinin bizimle gerçekten ilgilendiğini mi yoksa sadece 15 dakikalık şöhretimizi mi merak ettiğini anlamak zordu. Hayattaki önemli şeylere gelince, tonlarca ortak noktamız vardı.

5. Aşk hayatınıza öncelik verin

Bekar insanlara en önemli tavsiyem, aşk hayatınızı bir numaralı önceliğiniz haline getirmenin önemi. Bunun tamamen kültür karşıtı olduğunu biliyorum. Ancak doğru kişiyle tanışıp evlenirseniz, söz veriyorum hayattaki diğer her şey, tutkularınız ve kariyer hayalleriniz de dahil olmak üzere, elde edilmesi daha kolay olacaktır.

HABERLER SUNULDU

Gerçek şu ki, şirketler sizi sevmiyor ve siz ölüm döşeğindeyken patronunuz elinizi tutmayacak. Eşiniz ve çocuklarınız bunu yapacak, ancak bunu sadece şimdi aşk hayatınıza yatırım yapmak için zaman ayırırsanız yaparsınız.

Bu nedenle, flört uygulamaları işinize yaramıyorsa, umutsuzluğa kapılmayın. Bu nesilden bekarlara tavsiyem, 80’ler ve 90’lardan bir sayfa alıp sanal yerine otantik bir şekilde yaşamaya başlamaları.

Aşk hayatınızı iyileştirmeye yönelik daha fazla tavsiye ve ipucu için “Mutfak Masasından” podcast’imize göz atın.

RACHEL CAMPOS-DUFFY’DEN DAHA FAZLA OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Rachel Campos-Duffy, dizinin yardımcı sunucusu olarak hizmet vermektedir. FOX & Friends Hafta Sonu ve ortak ev sahibi Mutfak Masasından kocası Sean Duffy ile podcast.